Tjänster

Vad är tantrisk massage ?

Tantrisk massage är en unik och sofistikerad ritual som härrör från tantrisk filosofi och principer, som blir allt populärare bland män, kvinnor och par över hela världen. Det är en inbjudan till en värld av fysisk sensualitet, skonsam vård och den spännande upptäckten av nya erotiska upplevelser. Det är ett sätt att ta ett steg förbi gränserna för det dagliga livet och och ägna dig helt åt nuvarande ögonblick.

Ritual Namaste

Tantrisk massage har sina egna regler, metoder och mål. Det inleds alltid med en inledande ritual, som kan anta olika former. Ritualer är en del av tantrisk massage. Varje massage kan ha sin egen ritual, och tantriska massörer kan skapa sina egna ritualer för massage. Ritualen vill dela på ”vad som var” från ”vad kommer att bli”. En hälsning är alltid en del av den tantriska massagen. Denna ritual görs vanligtvis medan du är klädd. Om det görs utan kläder är det omöjligt att utesluta den sexuella övertonen som en sådan omfamning kan ge. Inledningsritualen för massagen öppnar oss också för ett ”heligt utrymme” för att acceptera och ge massagen i en andlig dimension. Detta utrymme blir då ”säkert” för att öppna upp och acceptera de mest intima beröringarna. De metoder för ritualen är viktiga för att acceptera och lyssna på varandra och skapa ömsesidigt förtroende. Massage utförs sedan enligt tantriska metoder enligt de individuella typerna av tantriska massage.

Tantrisk massage

Tantrisk massage utförs traditionellt på en futon vid levande ljus och följs av trevlig musik i en lugn och ostörd miljö. Tantrisk massage inkluderar olika typer av beröring, från mild till dynamisk. Du kommer att uppleva ett bad och en varm handdukmassage, smekningar från mjuka fjädrar och pälsar och användning av dofter och het olja. Lavastenar används också för avkoppling under längre massage. Tantrisk massage omfattar hela mottagarens kropp, från huvudet ner till tåspetsarna. I motsats till andra massage är tantrisk massage en holistisk massage och omfattar därmed massage av de intima områdena, som i Tantra kallas yoni och lingam. Under denna massage sker ofta en transformation i begreppet syftet med sexualitet och en öppning för en ny, meditativ och meningslös upplevelse av intimitet och stimulering. I allmänhet är det en helande massage som fungerar på många nivåer. En massage av prostata kan också inkluderas i massagen.