Extra tjänster

Kropp till kropps massage

Body to Body är en sensuell massage där massören använder sin egen kropp och speciell hetolja för att massera dig. Denna teknik användes i traditionella spa i Japan. Body to Body massage tillhandahålls både män och kvinnor.

Spa-behandling:

Spabehandling är ett procedur där massören tar dig i duschen innan ritualen börjar, ger en helkroppss peeling och efter använder ett mycket skönt skum för att tvätta dig med långsamma rörelser.

Fotfärdigheter

Om du önskar en massage från massörens fötter är denna procedur perfekt för dig.

Prostata massage

Prostata massage är en teknik som du bör prova minst en gång i ditt liv. Det kommer att ge dig intensivt nöje, men kräver att du övervinner rädsla och föruppfattningar. Även om många män inte kommer att erkänna det, är det något de i hemlighet längtar efter. Prostata ligger i det manliga bäckenet och kan stimuleras av både en extern massage eller internt via ändtarmen. Den här metoden är mycket mer intensiv och efter att ha testats kommer den att önskas igen …

Lätt BDSM / hård BDSM

Vad som väntar dig i denna sensuella och samtidigt väckande massage är ganska svårt att sätta ord på. Liksom alla tantriska ritualer baseras denna massage på att uppleva njutning. Kontakt med BDSM-element kan ge dig en kraftfull upplevelse och hjälpa till att frigöra undertryckt energi från kroppen, vilket gör denna massage mycket energigivande.

I Tantra används BDSM-element också på ett helande sätt. Hela ritualen avslutas med en oljemassage av hela kroppen, vilket leder till avkoppling. Denna massage är en nöjesritual. Vi använder BDSM-element i en lätt form och hela ritualen utförs som en massage. Förfarandet utförs i denna anda, och det är bara upp till dig om du väljer den lättare BDSM-versionen eller en hårdare version.

De tekniker vi använder:

  • Spanking (energi av kroppen med disciplin, piskor)
  • Bondage (med rep)
  • Yttre och inre prostatamassage
  • Lingam massage

Dubbel lingam

Detta är en längre eller dubbel massage av de intima områdena.

Alla extra tjänster utöver klassisk tantrisk massage beror på ett avtal med den givna massören – tveka inte att fråga.